Loodgieter nodig in Rotterdam of omstreken?

Een ervaren en betrouwbare loodgieter!

Loodgieterbedrijf Roosenburg is het bedrijf voor alle loodgieters klussen die u kunt bedenken.  Al onze loodgieters kunnen verschillende obstakels snel oplossen. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht en wij werken altijd schadevrij. Zo word uw probleem nooit groter  dan dat deze was. Naast onze spoedservice doen wij ook renovatie werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan dakbedekking, binnenwerk, sanitair installatie, centrale verwarming en meer. Wanneer u dus opzoek bent naar een loodgieter in de omgeving van Rotterdam en Spijkenisse, dan belt u ons. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar voor al uw vragen. 

Onze loodgieters services

Lekkages

Lekkages zijn niet alleen vervelend maar leiden vaak tot onveilige situaties. Deze moeten zo snel mogelijk verholpen worden om verdere schade te voorkomen. Met onze spoedservice zijn wij binnen 24 uur bij u. U kunt ons 24 uur per dag op werkdagen inschakelen voor dak-, gas- of waterlekkages.

Zink- en dakbedekking

Voor dakbedekking geldt maar 1 ding; het moet goed en waterdicht worden aangebracht. Wist u dat er dakbedekking is in alle soorten en maten? Loodgietersbedrijf Roosenburg is specialist in onder andere platte daken, schuine daken, koper- en zinkwerk.

Gas, Water & CV

Veiligheid is van levensbelang wanneer het gaat om gas, water en CV. Loodgietersbedrijf Roosenburg werkt daarom zeer nauwkeurig volgens de vastgestelde wetgeving. Zo houden wij ons nadrukkelijk aan wettelijke voorschriften voor legionella preventie. Uw gezondheid staat altijd voorop wanneer wij werken aan de waterleidingen.

Renovatie

Renovatieplannen voor uw badkamer of keuken? Loodgietersbedrijf Roosenburg verzorgt renovatie werkzaamheden én bijkomend leidingwerk en elektra. Wij werken altijd volgens de wettelijke bepalingen. Met als uitkomst een volkomen veilig en vakkundige renovatie!

Sanitair

Behoefte aan een nieuwe badkamer, douche, toilet of wasruimte? Niets is zo lekker als een frisse badkamer! Wij vervangen én plaatsen sanitair en verzorgen al het bijbehorende leiding- en tegelwerk.

Maak vandaag nog een afspraak!

Wij zijn dagelijks bereikbaar om u te helpen met al uw lekkages, sanitair of verwarmingsproblemen. Graag eerst een offerte ontvangen? Geen probleem!